Pete´s Messageboard... No ISO/BIOS requests!

Homepage Members Register Login Search Old board


Neuer Thread ...


AuthorTopics » Book an abo for this threadClose Thread Move Thread Fix the thread Print view Delete this thread

<<WhiteOwl>>
unregistried

...   Created on 26.04.2004 - 01:53Jump to top Quote this post Report this post Edit Delete


The new (1.08) version still doesn't work right.
Game freeze very often at the start of speach.
My current settings:
-----------
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Vision Thing\PSEmu Pro\ePSXeCutor\Interface]
"Country"=dword:000000ff
"SoundEnabled"=dword:00000001
"SoundCDDA"=dword:00000001
"SoundXA"=dword:00000001
"SoundSpuIrq"=dword:00000000
"SubchannelCdromEnabled"=dword:00000000
"SubchannelCaching"=dword:00000000
"SubchannelCachingLG"=dword:00000000
"AutoPPF"=dword:00000000
"StartGui"=dword:00000000
"CdromLetter"=dword:00000056
"BIOS"="C:\\GAMES\\EPSXE\\Bios\\scph7502.bin"
"CmdLine"=""

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Vision Thing\PSEmu Pro\SPU]
"SPUlib"="spuPeopsDSound.dll"

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Vision Thing\PSEmu Pro\SPU\PeopsSound]
"UseXA"=dword:00000001
"Volume"=dword:00000001
"XAPitch"=dword:00000001
"UseTimer"=dword:00000001
"SPUIRQWait"=dword:00000001
"DebugMode"=dword:00000000
"RecordMode"=dword:00000000
"UseReverb"=dword:00000000
"UseInterpolation"=dword:00000002
"DisStereo"=dword:00000000
-----------
Any ideas?




PeteBernert 
Admin
...............

...

Status:Offline
Date registered: 04.10.2003
Post:819
Send Message
...   Created on 26.04.2004 - 19:27Jump to top Quote this post Report this post Edit Delete


I've checked VP before the release, and it worked perfectly here... I used the "Mode 2: SpuAsync", though (and of course the "SPU IRQ - wait for cpu action" needs to be active).




<<WhiteOwl>>
unregistried

...   Created on 02.05.2004 - 17:35Jump to top Quote this post Report this post Edit Delete


Thank you for responce.
And what about ePSXe settings?




PeteBernert 
Admin
...............

...

Status:Offline
Date registered: 04.10.2003
Post:819
Send Message
...   Created on 07.05.2004 - 18:34Jump to top Quote this post Report this post Edit Delete


nothing special.. activate everything, but of course not the epsxe spu irq hack.




<<<WhiteOwl>>>
unregistried

...   Created on 09.05.2004 - 16:04Jump to top Quote this post Report this post Edit Delete


Looks like the trick is the 'Mode' should be 2 and 'SPU IRQ - wait for CPU action' checked.
ePSXe enable SPU IRQ hack - is also should be on.

At least, as soon as I change any of that three settings - game stuck during 'soul recruiting' scenes when some character begin to speak.






Similarly threads:
Topics Created by Replies Boardname
Valkyrie Profile lokopro 2 pete_bernert
Valkyrie Profile problem ilikecheeze 2 pete_bernert
Valkyrie jerrycotton 81 jamesbond
Valkyrie Problems with the left Dialoge Faces Erzesel 2 pete_bernert
Profile Peanut 21 schuppy
Neuer Thread ...





Masthead

This forum is a free service of razyboard.com
Do you want a free forum in less than two minutes? Then click here!



blank