Pete´s Messageboard... No ISO/BIOS requests!

Homepage Members Register Login Search Old board


Neuer Thread ...


AuthorTopics » Book an abo for this threadClose Thread Move Thread Fix the thread Print view Delete this thread

bakra 



...

Status:Offline
Date registered: 15.01.2009
Post:4
Send Message
...   Created on 15.01.2009 - 21:20Jump to top Quote this post Report this post Edit Delete


Hi all.
I've got problem with my sound plug-in.
I'm using P.E.Op.S. DSound PSX SPU Version 1.9 I can't configure it correctly (I suppose), when I'm starting games (usualy Digmon or Brigandine)they loose their vocal sound, but I can hear effcets.

PC Info:
Pentium 4 CPU 2.4GHz
1.00 GB Sys. Memory
Ati Radeon 9250

PC uses SoundMAX Intergrated Digital Audio Device.

Please help.
Thank you.

[Dieser Beitrag wurde am 15.01.2009 - 21:21 von bakra aktualisiert]




The_Source ...
Real addict
.........

...

Status:Offline
Date registered: 14.07.2004
Post:527
Send Message
...   Created on 15.01.2009 - 21:37Jump to top Quote this post Report this post Edit Delete


1. Post your sound plugin config here.
2. Try other sound plugins like Eternal SPU.
If others suffer from the same problem it may be the emu bug.

[Dieser Beitrag wurde am 15.01.2009 - 21:38 von The_Source aktualisiert]





Signature
He wants to cure the minds,
The minds of entire humankind


bakra 



...

Status:Offline
Date registered: 15.01.2009
Post:4
Send Message
...   Created on 15.01.2009 - 22:58Jump to top Quote this post Report this post Edit Delete


yep...
others do same thing
before this, when i installed ePSXe sound worked just fine!

here is screen:




The_Source ...
Real addict
.........

...

Status:Offline
Date registered: 14.07.2004
Post:527
Send Message
...   Created on 16.01.2009 - 10:05Jump to top Quote this post Report this post Edit Delete


"before this, when i installed ePSXe sound worked just fine!"

You mean, in these two games?
I had similar problem with Lunar - Luna's singing is silent on ePSXe with any plugin. I only managed to get sound work in Lunar when I switched to pSX.





Signature
He wants to cure the minds,
The minds of entire humankind


bakra 



...

Status:Offline
Date registered: 15.01.2009
Post:4
Send Message
...   Created on 16.01.2009 - 19:41Jump to top Quote this post Report this post Edit Delete


2-3 months ago was the first time when i've installed ePSXe sound worked properly, then i deleted it.
and now 1 week ago i wanted to play PS games so installed ePSXe again and i couldn't here speech or movies in game just effect's sounds.




KrossX 
Real addict
.........

...

Status:Offline
Date registered: 16.06.2008
Post:122
Send Message
...   Created on 16.01.2009 - 20:50Jump to top Quote this post Report this post Edit Delete


Which version of ePSXe are you using?

What's the result of using ePSXe v1.7.0 and its internal SPU plugin?

Are you playing from an image or CD? If it's an image, try from the CD and using the latest SaPu's 1.2 CDR plugin. If it's a CD, try the mentioned plugin.





Signature


bakra 



...

Status:Offline
Date registered: 15.01.2009
Post:4
Send Message
...   Created on 18.01.2009 - 10:57Jump to top Quote this post Report this post Edit Delete


I'm using ePSXe V. 1.60 with P.E.Op.S. DSound Audio Driver 1.9 sound Plug-In.
1.70 didn't work on my PC.
I'm playing from *.iso.
I've got no CDs




The_Source ...
Real addict
.........

...

Status:Offline
Date registered: 14.07.2004
Post:527
Send Message
...   Created on 19.01.2009 - 08:10Jump to top Quote this post Report this post Edit Delete


What has changed in your system since first install? Are you playing the same games now?





Signature
He wants to cure the minds,
The minds of entire humankind


diceman2037 
Real addict
.........

...

Status:Offline
Date registered: 18.07.2005
Post:229
Send Message
...   Created on 09.02.2009 - 06:45Jump to top Quote this post Report this post Edit Delete


load from memory card, rather then save states





Similarly threads:
Topics Created by Replies Boardname
gpuPeteOpenGL2 plug-in problem tokersmist 1 pete_bernert
Sound Problem AMD64 1 cesar4ever
XA Sound problem Sigma 1 pete_bernert
Notebook Sound Problem JayBee 8 slimer
Master Reset / Sound Recorder problem NMartin 5 kawai
Neuer Thread ...





Masthead

This forum is a free service of razyboard.com
Do you want a free forum in less than two minutes? Then click here!



Verwandte Suchbegriffe:
latest sound plugin for psx 1 | epsxe lunar sound | p.e.op.s. dsound audio driver 1.9 | epsxe sound plugins | epsxe sound plugin | epsxe sound problems | epsxe plugins 2009 | epsxe internal spu plugin
blank