Pete´s Messageboard... No ISO/BIOS requests!

Homepage Members Register Login Search Old board


Neuer Thread ...


AuthorTopics » Book an abo for this threadClose Thread Move Thread Fix the thread Print view Delete this thread

InotamiraOrani 



...

Status:Offline
Date registered: 20.01.2014
Post:6
Send Message
...   Created on 20.01.2014 - 14:45Jump to top Quote this post Report this post Edit Delete


I am running windows 8.1 (gasp I know)
with an Intel Core i-5-2340M @ 2.40GHz(it has speed step so it goes above this frequently)
and an Intel HD 3000 (up to date driver)
8GBs of ram

Now, my problem is nothing to do with speed, or sound, or anything like that, in fact in windowed mode it looks gorgeous and runs butter smooth. The problem starts when I try to run it in a full-screen mode. This seems to be true across all OpenGL applications I run on this system (in Linux I never have these problems) what specifically is windows screwing up here, and how do I fix it?





Signature
Hello

InotamiraOrani 



...

Status:Offline
Date registered: 20.01.2014
Post:6
Send Message
...   Created on 20.01.2014 - 15:58Jump to top Quote this post Report this post Edit Delete


Figured it out, for some reason my computer doesn't like outputting OpenGL to the TV if it's running at 59P HZ, it HAS to be 60P HZ or else it won't render at all





Signature
Hello

InotamiraOrani 



...

Status:Offline
Date registered: 20.01.2014
Post:6
Send Message
...   Created on 20.01.2014 - 16:26Jump to top Quote this post Report this post Edit Delete


Nevermind, that only works SOMETIMES





Signature
Hello

InotamiraOrani 



...

Status:Offline
Date registered: 20.01.2014
Post:6
Send Message
...   Created on 20.01.2014 - 19:31Jump to top Quote this post Report this post Edit Delete


Any ideas would be totally awesome because I've run out of ideas





Signature
Hello

The_Source ...
Real addict
.........

...

Status:Offline
Date registered: 14.07.2004
Post:527
Send Message
...   Created on 21.01.2014 - 13:21Jump to top Quote this post Report this post Edit Delete


Do you have non-default DPI set? OpenGL doesn't like it and often outputs blinking/disappearing image. Try setting "disable scaling on non-standard DPI" (or something like that, I don't remember exact name) compatibility mode in epsxe.exe file properties.





Signature
He wants to cure the minds,
The minds of entire humankind


InotamiraOrani 



...

Status:Offline
Date registered: 20.01.2014
Post:6
Send Message
...   Created on 21.01.2014 - 14:20Jump to top Quote this post Report this post Edit Delete


The_Source schrieb

    Do you have non-default DPI set? OpenGL doesn't like it and often outputs blinking/disappearing image. Try setting "disable scaling on non-standard DPI" (or something like that, I don't remember exact name) compatibility mode in epsxe.exe file properties.

No change, the DPI is still default so that shouldn't be an issue, also, I'm using PCSXR, not that, that makes a difference (trust me, it DOESN'T, I've used both)





Signature
Hello

The_Source ...
Real addict
.........

...

Status:Offline
Date registered: 14.07.2004
Post:527
Send Message
...   Created on 21.01.2014 - 14:58Jump to top Quote this post Report this post Edit Delete


What happens if you just set window size to full screen? (still windowed mode, but window is as large as screen)





Signature
He wants to cure the minds,
The minds of entire humankind


InotamiraOrani 



...

Status:Offline
Date registered: 20.01.2014
Post:6
Send Message
...   Created on 21.01.2014 - 16:22Jump to top Quote this post Report this post Edit Delete


The_Source schrieb

    What happens if you just set window size to full screen? (still windowed mode, but window is as large as screen)

That's what I've been doing, but that's not preferable as it doesn't sit in front of the start menu

[Dieser Beitrag wurde am 22.01.2014 - 02:05 von InotamiraOrani aktualisiert]





Signature
Hello

xemnas 



...

Status:Offline
Date registered: 01.07.2013
Post:5
Send Message
...   Created on 27.01.2014 - 18:02Jump to top Quote this post Report this post Edit Delete


I'm surprised that you can use Pete's OpenGL2 plugin on Intel HD Graphics 3000. You shouldn't be able to run it at all.





Similarly threads:
Topics Created by Replies Boardname
Grey/black screen on opengl2 relentlessx 4 pete_bernert
Pete's OpenGL2 PSX GPU 2.7 + Vandal hearts 2 split screen Valyk 1 pete_bernert
Spyro: Year of the Dragon (PAL) - loading screen graphic bug on OpenGL2 Driver 2.9 GamerVeryOld 0 pete_bernert
WoW style Full screen Glow CaptainN 2 pete_bernert
black screen :| smasher 5 pete_bernert
Neuer Thread ...





Masthead

This forum is a free service of razyboard.com
Do you want a free forum in less than two minutes? Then click here!



Verwandte Suchbegriffe:
pete ogl black screen
blank