Pete´s Messageboard... No ISO/BIOS requests!

Homepage Members Register Login Search Old board


Neuer Thread ...
More : [1] [2]


AuthorTopics » Book an abo for this threadClose Thread Move Thread Fix the thread Print view Delete this thread

Spyx 
Strong supporter
......

...

Status:Offline
Date registered: 07.03.2008
Post:26
Send Message
...   Created on 07.03.2008 - 20:29Jump to top Quote this post Report this post Edit Delete


The_Source schrieb

    Then yell at AMD.

I'm not yelling, I'm crying.




Spyx 
Strong supporter
......

...

Status:Offline
Date registered: 07.03.2008
Post:26
Send Message
...   Created on 07.03.2008 - 20:46Jump to top Quote this post Report this post Edit Delete


[Zitat=randomname]
How can I get them to fix their stupid drivers, I had to manually add the ICD to the registy but it still didn't fix the triangles. I can get how they only care about PC gams but come on, it works on my other computers Nvidia FX5200 AGP 128mb. Can any of the graphics experts/programmers help with finding out what the cause of the triangles is, and if any OpenGL pc games have the triangle problem? I've just downloaded a Quake 4 demo in the hope that it won't work.

For anyone else this is what I did to install the ICD:

Open notepad, paste the following
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\OpenGLDrivers]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\OpenGLDrivers\ati2dvag]
"Version"=dword:00000002

"DriverVersion"=dword:00000001
"Flags"=dword:00000001
"Dll"="atio06axx.dll"

atio6axx.dll for 64 bit Vista
atioglxx.dll for 32 bit.

Save the file as ATI OpenGL.reg then double click it.
[/Zitat]
Hmm, interesting:
OpneGL 2 - shows error.
OpenGL - triangels are gone, but, unfortunately, rendering is extremely slow.

But thanks anyway.

[Dieser Beitrag wurde am 07.03.2008 - 20:51 von Spyx aktualisiert]




diceman2037 
Real addict
.........

...

Status:Offline
Date registered: 18.07.2005
Post:229
Send Message
...   Created on 09.03.2008 - 07:36Jump to top Quote this post Report this post Edit Delete


maybe pete could make a report, as a developer that opengl isn't working properly on some rendering program that he is making.




ShadX ...
Real addict
.........



Status:Offline
Date registered: 20.01.2005
Post:269
Send Message
...   Created on 11.03.2008 - 09:59Jump to top Quote this post Report this post Edit Delete


Suggested workaround for XP users:
try to find "atioglx1.dll" in your "system" folder.
Copy this to your emu folder.
Rename it to "atioglx2.dll".
Now you can play OGL2 without troubles.




Spyx 
Strong supporter
......

...

Status:Offline
Date registered: 07.03.2008
Post:26
Send Message
...   Created on 11.03.2008 - 16:16Jump to top Quote this post Report this post Edit Delete


ShadX schrieb

    Suggested workaround for XP users:
    try to find "atioglx1.dll" in your "system" folder.
    Copy this to your emu folder.
    Rename it to "atioglx2.dll".
    Now you can play OGL2 without troubles.

ePSXe crashed after launch of the game.

[Dieser Beitrag wurde am 11.03.2008 - 17:08 von Spyx aktualisiert]




ShadX ...
Real addict
.........



Status:Offline
Date registered: 20.01.2005
Post:269
Send Message
...   Created on 11.03.2008 - 17:19Jump to top Quote this post Report this post Edit Delete


Spyx schrieb

    ePSXe crashed after launch of the game.



Set "Render mode" to 0...




Spyx 
Strong supporter
......

...

Status:Offline
Date registered: 07.03.2008
Post:26
Send Message
...   Created on 11.03.2008 - 18:29Jump to top Quote this post Report this post Edit Delete


ShadX schrieb

    Spyx schrieb

      ePSXe crashed after launch of the game.



    Set "Render mode" to 0...

Same error.




ShadX ...
Real addict
.........



Status:Offline
Date registered: 20.01.2005
Post:269
Send Message
...   Created on 12.03.2008 - 09:58Jump to top Quote this post Report this post Edit Delete


Spyx schrieb

    ShadX schrieb

      Spyx schrieb

        ePSXe crashed after launch of the game.



      Set "Render mode" to 0...

    Same error.

Uninstall Ati 8.x driver and install 7.x driver.
7.8 run fine on my laptop.
Prior to install 7.x, delete the registry entry suggested by randomname.




Spyx 
Strong supporter
......

...

Status:Offline
Date registered: 07.03.2008
Post:26
Send Message
...   Created on 14.03.2008 - 18:05Jump to top Quote this post Report this post Edit Delete


ShadX schrieb

    Spyx schrieb

      ShadX schrieb

        Spyx schrieb

          ePSXe crashed after launch of the game.



        Set "Render mode" to 0...

      Same error.

    Uninstall Ati 8.x driver and install 7.x driver.
    7.8 run fine on my laptop.
    Prior to install 7.x, delete the registry entry suggested by randomname.

I'm not rolling back my drivers because of emulation. I'm playing PC games more often. I wish, if there was other solution.




More : [1] [2]

Similarly threads:
Topics Created by Replies Boardname
Best ATI drivers + OGL2 plugin Titus 1 pete_bernert
PC FPS Calculation and OGL2? hushypushy 0 pete_bernert
FPS stuck at 60fps in all drivers after using OGL2 driver James 6 pete_bernert
Two bugs with OGL2 Spyx 0 pete_bernert
OGL2 Wishlist KrossX 0 pete_bernert
Neuer Thread ...





Masthead

This forum is a free service of razyboard.com
Do you want a free forum in less than two minutes? Then click here!



Verwandte Suchbegriffe:
ogl2 omega drive | atioglxx epsxe | atioglx1.dll | ogl2 problems | quake4 and atioglx2.dll | atio6axx.dll
blank