Pete´s Messageboard... No ISO/BIOS requests!

Homepage Members Register Login Search Old board


Neuer Thread ...
More : [1] [2]


AuthorTopics » Book an abo for this threadClose Thread Move Thread Fix the thread Print view Delete this thread

hellq 



...

Status:Offline
Date registered: 23.04.2005
Post:2
Send Message
...   Created on 23.04.2005 - 12:41Jump to top Quote this post Report this post Edit Delete


hi.. well.. my config is almost perfect :P

video: Pete's DX6 D3D Driver 1.74
sound: Eternal SPU plugin 1.41
cdrom: ePSXe CDR WNT/W2K core 1.5.2.
bios: scph1001.bin


Now.. settings..

Video:
device: radeon 9550
color depth:32bit
texture quality: R8 G8 B8 A8 best colors, more ram needed
texture filtering: none
hi-res texturing: none
gfx card vram: (autodetect)
use fps limit (80)
off screen drawing: 3 - enhanced
advanced blending: 0 - none
framebufer textures: 2 gfx card buffer
framebufer access: 3 gfx card buffer reades & moves
alfa multipass - yes
mask bit - no
special game fixes: remove blue glitches

Sound:
enable sound: yes
enable cdda sound: yes
enable XA sound: yes
enable spu irq: no
in configure menu:
directsound buffer size: 64
thread
wait for XA buffer is free: yes

Everythink is "aslmost" perfect.. because when it comes into the battle.. it's really (really!) slow..





Signature
pSx X :)

hellq 



...

Status:Offline
Date registered: 23.04.2005
Post:2
Send Message
...   Created on 23.04.2005 - 14:18Jump to top Quote this post Report this post Edit Delete


Ok - i fixed it

Changes:

Video:
texture filtering: 5 standart + smootkies sprites
framebufer textures: 3 gfx card buffer & software slow
use fps limit (70)

Sound:
enable CDDA sound: off

With this configuration - Legend Of Dragoon works excellent (ePSXe 1.6)





Signature
pSx X :)

tangsihan 



...

Status:Offline
Date registered: 25.06.2006
Post:2
Send Message
...   Created on 25.06.2006 - 05:24Jump to top Quote this post Report this post Edit Delete


nope !!! i tried this configuration but still same !!! now i'm using video plugin Pete's OpenGL2 Driver 2.8, sound driver P.E.Op.S.DSoundAudioDriver 1.9, CDrom Plugin P.E.Op.S.CDR Driver 1.4 ... so far, P.E.Op.S plugin work well for me...

the problem when i use other video plugin is when i start psx, the sony logo became black...and then some screen missing before i enter a battle...

P.E.Op.S sound plugin more compatible in Legend Of Dragoon...when i use other plugin, sound missing/cut off when transform into dragoon...

but there's still sound cut off when i use addiction in battle...
*help me...please !!! i cannot stand with the game with sound cut off...

well, 2 years ago i was using connectix emulator played LoD...it works...with the PERFECT sound, the graphic not so good compared with PSX...one problem is when i play until disc 4, when in the life tree...it stuck forever!!!





Signature
divine han

Spec 



...

Status:Offline
Date registered: 16.06.2007
Post:1
Send Message
...   Created on 16.06.2007 - 22:53Jump to top Quote this post Report this post Edit Delete


People... I've been having a problem here with LoD. Some movies get slow and some frames are also skipped... It takes like 15 seconds to enter a battle... That kind of things...

The first time this happened in a cutscene was after fighting that snake boss in the cave before reaching Bale for the first time.

Can you help me, please?

(I'm sorry for my spelling, but I'm not a native speaker of English)




tangsihan 



...

Status:Offline
Date registered: 25.06.2006
Post:2
Send Message
...   Created on 23.10.2007 - 04:17Jump to top Quote this post Report this post Edit Delete


what is your computer spec and plugins you using?





Signature
divine han

koscry 



...

Status:Offline
Date registered: 26.12.2007
Post:2
Send Message
...   Created on 26.12.2007 - 01:37Jump to top Quote this post Report this post Edit Delete


I cant play my legend of dragoon game GRRRR ive tried EVERYTHING... really ... so the one that helps me to play it im going to workship til i die ....

my last attemp to play LOD ended with the following results:

i dld the epsxe with the "perfect" configuration avaiable .. (i use PEC TOO)

ideo: Pete's DX6 D3D Driver 1.74
sound: Eternal SPU plugin 1.41
cdrom: ePSXe CDR WNT/W2K core 1.5.2.
bios: scph1001.bin


Now.. settings..

Video:
device: radeon 9550
color depth:32bit
texture quality: R8 G8 B8 A8 best colors, more ram needed
texture filtering: 5 standart + smootkies sprites
hi-res texturing: none
gfx card vram: (autodetect)
use fps limit (70)
off screen drawing: 3 - enhanced
advanced blending: 0 - none
framebufer textures: 3 gfx card buffer & software slow
framebufer access: 3 gfx card buffer reades & moves

alfa multipass - yes
mask bit - no
special game fixes: remove blue glitches

Sound:
enable sound: yes
enable CDDA sound: off
enable XA sound: yes
enable spu irq: no
in configure menu:
directsound buffer size: 64
thread
wait for XA buffer is free: yes


My laptop has
Amd 64 turion
1gb ram
Windows Vista

so i guess my laptop is not a problem, anyways, i bought the original cd´s and whenever i play, i realized everytime i pushed the "Triangle" bot. the game freezes and the emulator closes ... WTF? i tought it was the cds, so i dowloaded a new cd .. same error ... i coverted it to ISO ... same error ... please help me .. i cant change equipment or change characters ..




epsxedude 



...

Status:Offline
Date registered: 19.04.2008
Post:1
Send Message
...   Created on 19.04.2008 - 09:47Jump to top Quote this post Report this post Edit Delete


ok well first off i would suggest better cdrom plugin i recommend sapu's cd-rom plugin or mooby2 cd disk image driver google them.... as for the video i suggest peops soft driver 1.17... for the sound eternal spu plugin 1.41.... ok now 4 settings

Video:

Resolution/Color:
- 640x480 Window mode
Stretching: to full window size
Dither mode: game depending dithering
colourdepth:

Framerate:
- FPS limit: on
- Frame skipping: off
- FPS limit: Auto

Misc:
- Scanlines: disabled

SOund:
tickboxes:
enable sound, enable xa sound

config:
audiodevice:
direct sound :buffer size 64
audio out method: thread
misc:
wait for xa buffer is free
finetune:0
reverb:neills
special game fix:
tick all three boxes

cdrom:moobys2 cd
leave as is
cdrom: sapus cd
change to auto detect
caching level 1

hope it helps




diceman2037 
Real addict
.........

...

Status:Offline
Date registered: 18.07.2005
Post:229
Send Message
...   Created on 23.04.2008 - 07:10Jump to top Quote this post Report this post Edit Delete


DON'T REVIVE DEAD THREADS.




Acidis 



...

Status:Offline
Date registered: 08.03.2010
Post:3
Send Message
...   Created on 13.03.2010 - 11:28Jump to top Quote this post Report this post Edit Delete


WHY NOT!? THIS WEBSITE IS DEAD, CAN SOMEONE TELL ME WERE TO FIND Pete´s D3D driver 1.74

tHANKS!





Signature
Hi.

More : [1] [2]

Similarly threads:
Topics Created by Replies Boardname
Legend of Dragoon!!! Vaan 9 ff_rpg
Legend of the dragoon WkoD 3 blackitana
Legend of Dragoon! Cowmaster 0 vhan
Legend of the Dragoon Kagami 18 digidreamer
Legend of Dragoon koscry 0 pete_bernert
Neuer Thread ...





Masthead

This forum is a free service of razyboard.com
Do you want a free forum in less than two minutes? Then click here!



Verwandte Suchbegriffe:
legend of dragoon epsxe | epsxe legend of dragoon | legend of dragoon epsxe settings | legend of dragoon iso | epsxe legend of dragoon settings | eternal spu plugin 1.41 | legend of dragoon epsxe config | legend of dragoon bios
blank