Pete´s Messageboard... No ISO/BIOS requests!

Homepage Members Register Login Search Old board


Neuer Thread ...


AuthorTopics » Book an abo for this threadClose Thread Move Thread Fix the thread Print view Delete this thread

TopNotchGamer 



...

Status:Offline
Date registered: 25.11.2013
Post:1
Send Message
...   Created on 25.11.2013 - 21:06Jump to top Quote this post Report this post Edit Delete


I sent my friend a copy of ePSXe 1.9 and he configured it right and when he goes to load cue files, all he gets is the controller graphic and then black screen and no sound. this goes on for nearly half an hour when i told him i would get help. I told him to use opengl2 and nothin. i told him to use peops and nothin. btw, he has windows 7 home premium and i think a nvidia graphics chip. either that or ati radeon. i dont have the slightest idea. All i know is his OS and his laptop model. he has a Toshiba Satellite. Any ideas what could be wrong?

[Dieser Beitrag wurde am 25.11.2013 - 21:19 von TopNotchGamer aktualisiert]





Signature
Slay the weak.


Similarly threads:
Topics Created by Replies Boardname
OpenGL2 plugin gives black screen on full screen only InotamiraOrani 8 pete_bernert
black screen :| smasher 5 pete_bernert
Black screen... und ne FRAGE PrivatMartin 0 trust_h2
Black Screen with new OpenGL smileyforall220 1 pete_bernert
epsxe 1.7.0 & black screen lhardyl 1 pete_bernert
Neuer Thread ...





Masthead

This forum is a free service of razyboard.com
Do you want a free forum in less than two minutes? Then click here!



blank